Kışa Özel Spor-Şık Kombinler



Son yıllarda konfor da en az şıklık kadar stilin bir parçası olmaya başladı. Öyle ki athleisure trendi son yılların en popüler moda akımlarından biri olmayı başardı. Sokak stilinde konforu ön plana alırken stilinize imza atacak şık parçaları tercih edebilirsiniz. Nike’ın yeni sezonda öne çıkan modelleriyle spor salonundan sokak modasına geçişiniz çok kolay olacak.

Giydiklerinizle kendinize şık bir konfor alanı yaratmak istiyorsanız önerilerimizi okumaya başlayın!

Basic Parçalarla Başlayın

Mevsim kış; hem sıcak hem de şık hissetmek istiyoruz. Haliyle kombinleri ceket ve kabanlarla tamamlayacağız. İçinde rahat edebileceğiniz, aynı zamanda klasik parçalarla uyumlu görünebilecek Nike sweatpant ve sweatshirtleri mutlaka alışveriş listenize ekleyin! Örneğin jean pantolonu bir sweatshirt ve bir çift sneaker ile tamamlayabilirsiniz. Vücudu toparlayan taytları da oversize kazak veya tişörtlerle kombinleyebilirsiniz.

Şıklığı Spor Parçalarda Yakalayın

Görünümünüze spor-şık bir hava vermek için bomber ceket, hoodie ve kargo pantolonları tercih edebilirsiniz. Bu kombini yaratırken parçalardan çok renklere dikkat edin. Örneğin farklı boyutlarda tasarımlar ya da dikkat çeken canlı renklerle kombini görsel olarak hareketlendirebilirsiniz.

Proporsiyonlarla Oynayın

Spor-şık görünümün kilit noktası atletik ve stil sahibi parçalar arasındaki dengeyi kurabilmek. Bunu gerçekleştirmek için proporsiyonlarla oynayabilirsiniz. Oversize kargo pantolonu ya da boyfriend jean’i sporcu sütyeni ve spor tişörtüyle bir arada kullanın ya da bir çift sneakerı mini elbisenizle birlikte giyin.

Tamamlayıcıları Kullanın

Giydiklerinize dikkat çeken bir görünüm vermenin bir diğer yolu da aksesuarlara yer açmaktan geçiyor. Kış mevsiminde atkı, bere ve eldivenlerle; yazın güneş gözlükleri, şapka ve saatlerle giydiklerinizi kombinleyin.

Aşağıdaki gibi bir kombini spor-şık görünüm yaratmak için deneyebilirsiniz;

  • Siyah ya da koyu mavi skinny jean ya da Nike’ın yeni sezon taytlarından birini seçin,
  • Beyaz, siyah ya da daha canlı renklerde oversize crop-top giyin,
  • Bir çift beyaz veya gri Nike sneaker’ı mutlaka listeye alın çünkü her kombininize yakışacaktır,
  • Oversize ceket alın, özellikle kırmızı, yeşil ya da mavi renklerde olsun,
  • Şık ve büyük bir güneş gözlüğüyle kombini tamamlayın.

Unutmayın, önemli olan kendinizi özgüvenli ve konforlu hissettiğiniz her kombin, en iyi kombindir!